Beoordelingen van Sushi 8 Sint-Michielsgestel

Recente recensies van Sushi 8 Sint-Michielsgestel

5 sterren na 314 reviews

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en perfect op tijd bezorgd!!!! Ga er zeker nog vaker bestellen :)

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Top! Goede service en uitstekende kwaliteit eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Mooi op tijd bezorgd! Gaan we zeker vaker doen !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk we hebben genoten van kwalitatief mooie en lekkere sushi ++

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het is overheerlijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, heerlijk, heerlijk! we gaan zeker vaker bestellen.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde om iets over half zeven. Mijn ophaaltijd was 19.45 werd na betaling met een half uur verlengd en toen kwamen ze om tien voor half negen, ik had al bijna geen zin meer in sushi De sushi was gelukkig goed

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere, gevarieerde maaltijd.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Mooi op tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker verse en goeie sushi. De specials zijn heerlijk!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten te laat

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers en smaakvol.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker en vers, alleen was het drie kwartier te laat. We hebben lang moeten wachten. Toen we aankwamen om het op te halen kregen we te horen dat het later werd, dit was niet zo netjes en goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze eerste bestelling die we bij jullie hadden geplaatst. Helaas ruim een uur te laat geleverd. Terwijl de bestelling ruim van te voren geplaatst was. Had evt smiddags al contact opgenomen dat het wellicht later dan 18.15 zou worden. Nu belde jullie om 19.00 dat het onderweg was. Is niet proactief benaderen in mijn ogen, wanneer je dat wel doet komt dat een stuk sterker over en is er minder irritatie en meer begrip bij ontvanger. Kwaliteit van het eten is ruim voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bijna één uur moeten wachten op mijn bestelling die ik om 18:15 uur zou afhalen.... Dit was niet de eerste keer dat het zo lang duurde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is echt super. Heerlijk gegeten. De bezorging liet echt te wensen over. Tijdslot 19.15. Bezorging verwacht om 19.45. Om 20.15 maar eens gebeld. En om 21.10 eindelijk ons eten. Beloofde Mail met korting voor de volgende keer nog niet ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben in de middag besteld voor diezelfde avond. Het eten zou eerst om 19:15 komen en dat werd verlaat naar 19:45, oké prima. Dat het dan om 21:00 wordt geleverd na 4 telefoontjes vind ik absurd en te gek voor woorden. Is dit de manier hoe jullie zaken doen? Jammer want de kwaliteit is goed. Dit is mij al 2 keer overkomen erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Super kwaliteit en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig ken ik de kwaliteit van Sushi8, maar gisteren ben ik toch wel geschrokken van de enorme vertraging in de bezorgtijd. Maar liefst één uur later werd de bestelling bezorgd. Je krijgt continue de tijd te zien, die je hebt ingesteld. Maar uiteindelijk 50 minuten later dan gepland een mail dat de bestelling onderweg is. Dit vind ik persoonlijk erg jammer. En ik begrijp de drukte vanwege Valentijnsdag en de sneeuw op de weg. Maar enige tegemoetkoming aan de klant zou wel op z'n plaats geweest zijn. Al met al smaakte de sushi heerlijk! Vooral de specials zijn zo lekker! Dus kwaliteit is niets op aan te merken. De bezorging echter wel, terwijl ik al vaker heb besteld bij jullie en dit nog nooit eerder zo heb meegemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, maar als je besteld voor levering om half 8 en je pas om 9 uur je eten krijgt is dat niet ok. Dat het druk is kan natuurlijk gebeuren, maar andere restaurants bellen dan vooraf even of het ok is als het wat later komt (en hoelaat dan) of dat ik anders wil annuleren, of ze compenseren bij voorbaat wat aangezien het zo laat komt. Bij jullie is beiden niet gebeurd helaas. Toen ik om 8.15 belde werd aangegeven dat het er binnen 20 min was, wat ook niet klopte. Geen goede ervaring dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bestellingen aannemen wanneer je die niet tijdig kunt leveren. Heeft in totaal in Sint Michielsgestel 3 uur en drie kwartier geduurd! Afrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. En een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, service was minder. Uur zitten wachten en 0,0% communicatie of excuses. Erg onprettig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed Oog wil ook wat en daar is echt wel aandacht aan gegeven Min punt Had half zes opgegeven afhalen Netjes via mail te horen gekregen zes uur ophalen Zes uur aangekomen bij de shop Alleen nog een half uurtje staan wachten Was een beetje jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging top op tijd. Kwaliteit was geweldig.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker en snel op tijd geleverd

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk en super vers! Ook zijn ze altijd optijd !

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit Het zou wel fijn zijn als de stoep.voor de deur sneeuwvrij is. Is wat klantvriendelijker

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was netjes optijd klaar. Aardige mensen en het eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles was vers, snacks waren lekker warm en het personeel was aardig en vrolijk. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk zoals gewoonlijk. We hebben lekker gegeten en het is zeker voor herhaling vatbaar

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi-8 is geweldig! Het is netjes verpakt en zo heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij jullie besteld, het was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijke bezorger en stipt op tijd!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker, bezorging duurt lang.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was overheerlijk

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse pokibowl besteld. Zalig. Op tijd bezorgt.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor alweer een super vriendelijke bezorging van lekker eten, zelfs de kou trotserend 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker maar de snacks waren koud dit was jammer. Het zou om 18:15 bezorgd worden en we kregen het om 18:45 terwijl het max 10 min rijden is. Dus een tegenvaller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader . Alles is gewoon heel goed , van sushi tot shasimi en al het andere .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer gisterenavond gegeten. Met 2 mannen in huis die geen vis eten heerlijke kip en carpaccio besteld. En voor mij de vis . Het was heerlijk en voor herhaling vatbaar. 👍👍👍

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging weer netjes op tijd. En het eten was lekker.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd. Schaal met sushi zag er prachtig en goed verzorgd uit. De sushirijst was erg droog en bij sommige stukjes niet helemaal gaar, dat was jammer. De kip en tempura garnalen heerlijk!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker, en de quality time sushi box is zeker een aanrader!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere sushiiiiiiii 👍🏻en nog thuisbezorgd ook! Smaakt naar meer

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wat saai, zeewier vellen waren taai. Bezorger was erg aardig..

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al vaker sushi besteld en altijd heerlijk ! Snelle levering en lekker vers.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor de 2e keer op rij perfect!! En de bezorger is om vrolijk van te worden!!! :-)

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle en hele vriendelijke bezorger! Zeker een aanrader

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker, vers bereid. Verse vis en niet te duur

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er allemaal prachtig uit en smaakte heerlijk.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en snel bezorgt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heerlijk!! Bezorging EEN UUR te laat!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorafgaand aan de bestelling gebeld of het mogelijk was sushi te bestellen en te leveren ivm de avondklok (vriendin moest om 20.00 uur weg om voor de avondklok thuis te zijn). Ze gaven aan dat dit geen probleem zou zijn en de sushi rond 19.15 uur geleverd zou worden. De vraag was of we online de bestelling wilde doen wat we direct gedaan hebben, met het bericht erbij dat ik telefonisch contact heb gehad. Om 19.25 was de sushi er nog steeds niet. Ze vertelde mij dat de sushi voor half 8 gepland stond. Aangegeven dat we eerder bewust vooraf contact hebben opgenomen ivm de avondklok en of het mogelijk was de sushi tijdig te leveren. Toen werd aangegeven dat dit kon, het is niet netjes dat het vervolgens toch niet mogelijk bleek te zijn. Uiteindelijk nogmaals contact opgenomen rond 19.45 uur. Ze waren de sushi aan het maken en zouden zo vertrekken. Ter compensatie zouden we op de volgende bestelling 10% korting ontvangen (dit vooralsnog niet ontvangen via de mail wat werd aangegeven). Ui

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prachtig verpakt, op tijd klaar. Zeker n aanrader.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke bezorger en het was super lekker !

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker 👍

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en exact op tijd. Helemaal top. Gaan we meer doen.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd bezorgd

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was het niet echt voor ons. Sushi was was een beetje ‘taai’/oud alsof ie al een tijdje stond. De rolls waren ook maar karig gevuld, althans wij zijn normaliter anders gewend. De service was heel netjes en het zag er goed uit, daar lag het echt niet aan! Maar de kwaliteit (en prijsverhouding) kan beter.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Mijn bestelling was netjes op tijd klaar.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker! Goede sushi en betaalbaar!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, een aanwinst voor het dorp.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit maal poke bowls besteld. Goed gevuld en erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, lekker, goede wasabi, levering precies op afgesproken tijdstip. Super!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke, smakelijke Poke Bowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, en ruim op tijd bezorgd! Top!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat was het weer heerlijk😍😍😍😍

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets was mis gegaan bij de bestelling waardoor het vandaag werd geleverd in plaats van zaterdag, maar ze waren op tijd met het bellen van de bezorger en krijg het zonder enige moeite zaterdag alsnog geleverd! Top service!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ondanks een kleine fout, heel netjes en snel opgelost! Verder lekker sushi en snelle bezorging

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en erg lekker

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit Sushi. We hebben heerlijk gegeten. De bezorgtijd was wat aan de lange kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beperkte aandacht voor de klant, bv geen uitleg over wat er gehaald wordt en hoe eea het beste opgediend kan worden, gecombineerd kan worden. Bij een gerecht was een slechte avocado geserveerd, ontsierde het geheel. De formule is prima en de sushi is in het algemeen goed, maar de smaken zouden wat verfijnder mogen zijn. Met vriendelijke groet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, levering netjes op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en uitstekend van smaak.snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, kwaliteit top! Ik dacht wel dat je punten op basis van je mailadres toegekend krijgt. Dit was mijn 3de bestelling en heb slechts 1 punt. Help me even...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, zeer goede kwaliteit

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat wij sushi bestelde bij Sushi Eight. Ik kan jullie vertellen het was SUPER. Ik kan het iedereen aanbevelen die van sushi houdt, Met vriendelijke groet, Adrie

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd besteld 5 minuten voor opgegeven tijd aangekomen Aardige bezorger Het eten was fantastisch lekker en vers En we hadden wat te vieren wat super was

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd deze c

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 2 keer besteld , vorige keer was t 1,5 uur te laat , en nu 1uur en kwartier . Had t smiddags om half 4 al besteld dus op tijd genoeg lijkt mij . Heel vervelend

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was een half uurtje later klaar maar het was weer hartstikke lekker!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Écht een aanrader. Bestelling was wel bijna uur later dan wij hadden besteld. Hierbij moet wel gezegd dat het druk was ivm de feestdagen. Toch al enkele dagen van te voren besteld en vorige bestelling was ook uur te laat. Dus aan levertijden nakomen moet nog gewerkt worden. Ook even een seintje om te laten weten dat bezorging vertraagd is was oom prettig geweest.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk zag er moi en verzorgd uit we komen er zeker op terug

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was veel te laat

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat toen ik bij 10 min te laat belde ze zeiden dat het nog een half uur ging duren. Het was druk. Uiteindelijk bijna 45 min te laat geleverd.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede maal hier besteld. Wederom erg lekkere sushi en weer perfect op tijd.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super decemberactie! Lekkere verse sushi, fijn en goed verpakt! Doordat ze kwartiertje later waren dan gepland nog een extratje bij de bestelling gehad, erg netjes en vooral lekker! Tip: voor 2 personen is 1 klein flesje sojasaus wel weinig maar gelukkig hadden we dit in huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer besteld en weer goede kwaliteit sushi, vers en smaakt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren heel veel gezopen dus wij (mijn vriendin en ik) dus wij besloten al snel de sushi van sushi 8 te gaan afhalen. Mijn vriendin was niet geheel gelukkig uit de kerstdagen gekomen, ze dacht dat ik voor haar op de knieën zou gaan, maar is nu weer helemaal voldaan. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en op tijd geleverd op 2e kerstdag

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de 1e keer besteld!, en zeker niet de laatste keer! WAT een heerlijkeverse sushi goede service en snelle bezorging. Wij hebben heerlijk gegeten.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Lekker vers, mooi op tijd bezorgd.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Echte aanrader👍🏼 Superrr

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is prima alleen we vinden de prijs wat hoog. Ook werd nu de eerste keer dat we bestelde al meteen te laat geleverd waar ik zelf over moest bellen. Jammer.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was enthousiast en aardig ..wel jammer dat het eten er om 18.00 zou zijn en pas om 18.40 er was . Het eten was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Product is prima maar vond de dienstverlening (rijst was op) gisteravond onvoldoende. Ik kreeg een bevestiging per e-mail om mijn bestelling om 19 uur op te halen maar heb 30 min. moeten wachten. De reactie was alleen maar ‘sorry’ en verder geen enkel gebaar.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

JAMMER DAT IK BIJ T AFHALEN NA EEN KWARTIER WACHTEN MOEST VERNEMEN DAT DE RIJST OP WAS; NAAR HUIS EN WEER RUIM HALF UUR WACHTEN. SMAAK WAS GOED

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de decembermoorden besteld . De maki en nigiri sushi waren erg taai en slecht van smaak. Na gebeld te hebben zouden ze een nieuwe portie komen brengen. Na ongeveer 45 minuten wachten kwam er eindelijk iemand een nieuwe portie brengen. Helaas was deze ook niet lekker. Wel netjes dat jullie het geprobeerd hebben op te lossen, maar ik zou aanraden om klachten wat sneller en serieuzer op te pakken.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.....weer 👍😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke, rijk gevulde poke bowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Bezorging niet op tijd, maar dat jullie dat telefonisch lieten weten stel ik zeer op prijs! Zoiets kan altijd gebeuren natuurlijk.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Top kwaliteit. Bezorging alleen half uur later dan gepland.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse en bijzondere sushi, met aandacht voor details

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op de gewenste tijd geleverd

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bevallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, ga volgende keer wederom hier bestellen. Ruim op tijd besteld, levering precies op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe altijd heerlijke sushi en keurig en op tijd bezorgd. Ga vooral zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Helaas jammer van de bezorging. Deze was een half uur later dan gepland. En dat terwijl ik om 12 uur in de middag mijn bestelling had geplaatst. Ook werd ik pas gebeld 5 min van tevoren dat ze onderweg waren. Ik had liever om 7 uur al een telefoontje gehad dat ze later zouden zijn.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu na 2x bestellen kan ik zeggen dat het een “ feestje” is om bij sushi- eight te bestellen, het is vers, heerlijk en klantvriendelijk. 1x wat later geleverd hebben ze contact gezocht om ons op de hoogte te stellen. Bij levering hadden ze er loempia’s erbij gedaan. Erg attent. Het is uit eten in eigen huis.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat het jammer is dat er (nog) niet in Liempde bezorgd wordt stap ik er graag voor in de auto. Constante kwaliteit en heerlijk verse sushi. By Far de beste uit de omtrek!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De sushi was super!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Al een paar keer sushi van jullie gehad, maar het is echt heel erg lekker. We hebben er wederom van genoten! Tot de volgende keer......

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer besteld. Kwaliteit is uitstekend. Waar de vorige keren het in de logistiek nog niet helemaal lekker liep, was dat deze keer goed in orde (alleen de orderbevestiging per mail kwam pas na de bezorging binnen).

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend: compleet, kwalitatief goed en exact op tijd geleverd! Met de fiets, heel sportief :)!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super! Bezorging was helaas wel heel erg laat. Maar we bestellen zeker nog een keer!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor mij de eerste keer dat ik sushi at en ik vond het heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit sushi!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk en Snel bezorgd .

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is aangegeven dat er om 1930 iets gebracht zou worden en men kwam pas om dik 2000 aan. De beloofde 15% kortingsbon ter compensatie zat er ook niet bij.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was ondanks telefonische toezegging en bevestiging via email, bijna een half uur te laat. Ofwel bestelling van 19.00u pas bijna 1,5 uur later voor afhaal klaar. Zaten ook geen stokjes bij. Beetje jammer allemaal. Zeg dan vooraf dat de bestelling 1,5 uur duurt dan valt het uiteindelijk mee. En compenseer anders de klant met bv een beetje salade oid. Sushi zelf prima. Maar besteed wat meer aand

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en bestelling stond netjes klaar. Zeker een aanrader!!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk vers bereid!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker en snel bezorgd!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank je wel voor de heerlijke sushi en voor het leuke presentje ;). Super!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi. Mooi op tijd en heerlijk vers.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke chicken sushi bowl , ga zeker nog een keer iets bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij een dik compliment, heb gesmuld! Ik ben een nieuwe vaste klant!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Warme gerechte waren nog goed warm en alles erg vers en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Zag er mooi uit en smaakte erg lekker! Keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi, mooi op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goede service, de sushi stond perfect op tijd klaar om op te halen.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salmon lovers gecombineerd met de tonijn bowl besteld en werd keurig op tijd bezorgd. Bijzonder lekker gegeten! Heerlijke sushi en ook de bowl was zeer smakelijk!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er goed uit en het was heerlijk !!!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het zeer goed en smakelijk en ook erg mooi gepresentreerd ! Een aanrader en aanwinst voor St.Michielsgestel !

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar👍

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers was het!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden alle sushi erg lekker, mooi van formaat, niet te groot. Iets te erg op elkaar ingepakt, wat voor het vervoeren natuurlijk fijn is, maar niet om ze tijdens het eten los te krijgen. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi’s; jammer dat jullie niet bezorgen in rosmalen!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Complimenten!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zo lekkere sushi gegeten als die van jullie! Reken maar op een nieuwe bestelling!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Precies op gewenste tijdstip bezorgd én je wordt op de hoogte gehouden van de actuele bezorgtijd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en gevarieerd.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi waren zeer lekker niets mis mee maar €1,70 voor een hapje vindt ik toch wel erg prijzig zal voor mij geen vervolg krijgen.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker En vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Box party time zag er verzorgd uit alleen voor een grote schaal is 1klein flesje sojasaus en 1x wasabi wel heel erg weinig. Verder werd alleen de warme Side Dish bezorgd en was de Box party time vergeten. Een beetje slordig, bestelling dus niet gecontroleerd voor de bezorging daarom 3 sterren.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig!!!!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5-way Uramaki lekker en gevarieerd en de Beef Truffle Roll superieur! Bezorging goed, binnen de aangegeven tijd. Dus zeker 5 sterren waard!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Voor 2 personen besteld. 32 stuks voor 36,50€. Prijzig maar goede kwaliteit. 1 flesje 30 ml soja saus is echt te weinig. Geen bedankje voor de tip.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Nette service. Er zat een rol niet niet bij. Deze werd direct nageleverd met een extraatje. Erg netjes. Goede sushi, wij bestellen hier regelmatig.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd door een kei vriendelijke jongen

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was mooi op tijd, nog warm wat warm moest zijn. erg lekker gegeten

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de betere sushi! Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en netjes op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en oo tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en uitstekend en gevarieerde smaken. . Echt voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en bestellen is makkelijk. Het bezorgen is ook top altijd netjes optijd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en echt vers!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd. Wat warm moest zijn. Was echt warm en het was super lekker.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit eerder besteld, verassend goed !

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekkere sushi

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van goede kwaliteit en snelle levering. Zou het zo weer eens bestellen

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super lekker. Heerlijk gegeten. Alleen tijdens afhalen toch nog 20 minuten moeten wachten tot het klaar was. We zagen dat het erg druk was. Het personeel was wel goed in de weer Om alles goed af te handelen.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede sushi! We hebben heel lekker gegeten! Zeker een aanrader

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker. De porties erg royaal waardoor we teveel besteld hadden (vooral de rollen waren veel meer dan verwacht). De zalm en sashimi goed vers en lekker. De bezorging was helaas erg verlaat en de bestelling niet compleet, maar dit werd heel netjes snel nabezorgd. Op de website zie je niet hoe groot de porties zijn en je weet niet hoeveel extra's (oa. wasabi, sauzen, stokjes) je erbij krijgt. Overigens was dit wel ruim voldoende gratis erbij gedaan. Echt een aanwinst voor onze dorpen!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

juiste levering op tijd en lekker

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi kwam een half uur later dan gepland. Bij nabellen beloofden ze aan de telefoon wat extra’s, deze echter ook niet gekregen. Gelukkig was de sushi zelf wel erg lekker.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er sierlijk en verzorgd uit👌. En het was heerlijk!!! Suc6 verder en vooral in deze bizarre tijd👊

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling plaatsen was helder en makkelijk. Het stond klaar toen ik het kwam ophalen. En het smaakte heerlijk.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed Vers Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua kwaliteit op één na de beste in de regio. Helaas laat de bezorging wat te wensen over (denk hierbij aan bezorg tijd)....

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Bijzondere ‘special Rolls-Royce’. Royale sashimi-porties. Logistiek nog wel wat ruimte voor verbetering. Als de bezorging wat later wordt (kan gebeuren) dan geen mailtje sturen met het oorspronkelijke tijdstip... Of daarna nog even een update sturen, dat helpt dan ook in de beleving van de klant.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:45 besteld, voor bezorging 19:45. “We wilden u net bellen dat het druk is”. Uiteindelijk bezorgd om 20:45 na 2 X bellen. Met de mededeling u krijgt een voucher voor 10% korting op een volgende bestelling, deze niet ontvangen. Kwaliteit oké.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was prima echter we hebben zeer zeer zeer lang moeten wachten. Tijdens het bestellen 19:00 uur aangegeven, bevestiging was voor 19:45.....daarna nog eens 30 minuten extra moeten wachten. Dit is een slechtte eerste kennismaking ☹️

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vaak sushi in Azië gegeten en nu voor de eerste keer sushi in Gestel die van gelijke kwaliteit is!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en vers

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi!!! Lekker vers en genoeg keuze 👍

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond mooi op tijd klaar en het was echt heerlijk! Beter en verfijnder dan de bekende zaken uit de omgeving!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!!!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Netjes op tijd. Bezorger was ook erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Wel mis ik nog wat verschillende boxen die je kunt bestellen. Dus een beetje variatie van van alles en nog wat in een box van rond de 30 euro bijvoorbeeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker. Goede service en snel bezorgd. Ik word er iedere keer weer blij van..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi besteld omdat het uit ons eigen dorp komt en ze bezorgen ipv halen in Vught. Kwaliteit van de sushi valt me tegen en met name door de ‘opmaak’ van de sushi met veel sauzen en opsmuk. Het lijkt daardoor alsof de kwaliteit van de ingredienten minder goed is. Voor ons de volgende keer toch maar weer naar Vught rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Héél erg lekker

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Het zag er prachtig uit en smaakte super! Stipte bezorging, top.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd , heerlijke verse sushi

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker , het zag er ook mooi uit!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere en kwalitatief goede sushi! Ik persoonlijk houd meer van de traditionele stijl. Daarom 4 ipv 5 sterren. Maar we komen vast terug.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt heerlijk! Herhaling vatbaar!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2de keer besteld, heerlijk vers en een goede bezorging!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en netjes op tijd

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg door de schaal heen verschoven en daarom zat er veel aan elkaar geplakt en was niet meer fatsoenlijk (dus per stuk én heel) te pakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goede kwaliteit. Goede vis, echte krab. Met een half uur geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Aanrader!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse Sushi. Aanrader!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde 2 uur, om 18:10 besteld, 19:00 uur aangeklikt en kregen toen een mail met verwachte bezorgtijd 19:30. Vervolgens om 19:55 nog niets, dus gebeld en toen werd gezegd dat het er aan kwam. Uiteindelijk kwam de sushi om 20:15 uur. Sushi zelf was echter erg lekker dus dat maakte wel wat goed.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi besteld. Zeker niet voor het laatst.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was onze eerste ervaring met Sushi 8 St.-Michielsgestel. We hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is echt lekker! En binnen 40 minuten is het al bezorgd

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed, mag ietsje meer groenten.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en het eten was heerlijk.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de wasabi wel wat karig. Ik had 2x extra besteld maar kreeg 1 kuipje met een klein beetje wasabi. Had een bestelling voor 4 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Goede en snelle service. Wij gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was goed en de bowls waren heerlijk. De communicatie rondom de bezorging is fijn en heel duidelijk. Het berichtje dat de bezorger onderweg is ook heel erg fijn. De bowls waren heel lekker en puur van smaak. Wat we ook heel fijn vinden, is dat de sausjes apart zaten zodat je zelf kon kiezen of je saus wilde en hoe veel je ervan wilde. Een tip is om vooraf te vermelden welke en hoeveel sausjes je erbij krijgt, zodat je weet of dat je er bijvoorbeeld meer bij moet bestellen of dat je er toch een ander sausje bij wilt bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was warm en vers maar redelijk smaakloos. Het is lastig om voor een lage prijs goede sushi te maken, maar het is mogelijk om het smaakvoller te maken. Daarnaast is het vrij onduidelijk tijdens het bestellen of er nu wel of geen Wasabi en sojasaus en stokjes bij zitten. Na lang zoeken zagen we dat het erbij komt maar uiteindelijk bleek het voor twee personen echt te weinig sojasaus te zijn en we kregen maar 1 paar stokjes. Erg raar als je een box bestelt die voor twee personen is en nog een berg extra sushi bestelt. Levering was wel op het tijdstip dat aangegeven werd en het was nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker en vers. Beetje jammer dat een van de extra sushi's de verkeerde (een goedkopere) was

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service en heerlijke sushi! Genoten en voor herhaling vatbaar.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer de Party Time box besteld en weer heerlijk qua smaak en versheid.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit!!! Erg lekker!!! Jammer dat ze niet bezorgen in buitengebied terwijl dit op 5 min afstand ligt van hun vestiging

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, vriendelijk personeel, top service.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

M’n vriendin zegt: goeie toelie! Sterretje eraf voor het feit dat de stokjes, sojasaus en wasabi niet ‘gratis’ bij de sushi zit.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk vers. We hebben heerlijk gegeten. De bezorger was precies op tijd. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik vind het een grote aanwinst voor Sint-Michielsgestel.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker wat we besteld hadden goed voor een herhaling 😋😋

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Bestelling stond al klaar toen ik het kwam halen.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekkere sushi, makkelijk bestellen, grote keuze

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi.Helaas erg lang wachten op de bestelling via internet.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi gegeten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij halen normaliter bij De Toren in Vught. Maar die bezorgt niet, dus daarbij is Sushi8 in het voordeel. De sushi was redelijk, smaak was goed, wel redelijk klein en de rijst was wat klef. De poke bowl zalm was erg lekker, met een heerlijk sausje. Al met al een prima aanwinst voor het dorp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Bestelling was alleen niet volledig over genomen (3 sojasaus en 1x stokjes ipv 2 soja en 2 stokjes)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je om 18.15 uur besteld en aangeeft zo snel als mogelijk bezorgen en je krijgt je eten dan pas 2 uur later! Dan mag het tempo wel flink omhoog maar dat geld ook voor als je online besteld voor het afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

SUPER lekkere sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via de app werkt prima. Bezorger was netjes op tijd. Sushi smaakte heerlijk en fijn dat het minimale bestelbedrag niet al te hoog ligt. Bezorgkosten zijn ook laag dus zeker voor herhaling vatbaar!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi eight We hebben gisteren bij jullie sushi besteld, wat ik ervan kan zeggen is dat het allemaal heerlijk vers was wat we hadden besteld. Helaas was het niet gekoeld toen het eenmaal bezorgt was aan de deur en dat viel wel tegen. Over de kwaliteit van de bezorging kan ik zeggen dat het netjes aan de deur bezorgt was, helaas was via jullie app aangegeven dat het er om 18.50 zou zijn en dat was eerder 19.30, dat was wel een tegenvaller. Over het algemeen was het goed maar jullie hebben wat mij betreft nog wel wat aandacht puntjes. Ik wil jullie succes wensen met het verder verbeteren van de kwaliteit van de eetgelegenheid waar sint michielsgestel lang op heeft gewacht. M.v.g. Menno

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten vaker sushi en vonden jullie sushi heel goed. Ook was de bezorging fijn en snel. Het mailtje over de leveringstijd was ook duidelijk en heel handig. Een tip is om misschien iets meer reclame te maken. Wij wisten helemaal niet dat jullie er waren, tot wij het toevallig hoorden van een kennis.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Op tijd bezorgd en voldoende voor het aantal personen. Wij hadden de partymix en is aan te bevelen.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super lekker

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat op de website niet meteen aangegeven staat dat je vanaf bepaald bedrag stokjes krijgt en dat er standaard wasabi en soyasaus bijzit. Kreeg bij de bestelling meteen de vraag wat ik bij wilde bestellen. Gaat niet om t geld maar wel vreemd. En we hebben bij de studentbox ipv 2 tonijnngiris en 2 zalmngiris, 4 zalmngiris gekregen. Dus ik miste mn tonijnngiris. Verder was de smaak wel allemaal super goed!! Ondanks de kritiek, toch heerlijk gegeten.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke en snelle manier van bestellen, fijn dat je ervoor kan kiezen om op locatie te pinnen. Sushi was perfect op tijd klaar. Vriendelijk personeel. Heerlijke sushi, vers, goed van smaak en lekkere soya erbij. Ik kom zeker terug!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, snelle levering. Zeer tevreden

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, bezorging op tijd!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed verzorgde en erg lekkere sushi gegeten! Suggestie ter verbetering: iets hogere verpakking gebruiken waardoor de sushi niet in de verdrukking komt en er mooi uit blijft zien. Wij gaan in ieder geval vaker bestellen en/of afhalen!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere en goede eerste kennismaking , ruime keuze. Wat ons betreft mag het nog iets verfijnder . We komen zeker terugb

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Als jullie zo doorgaan, zal ik zeker vaker bestellen! Het was erg lekker! 👌🏻

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

top shusi

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.40u besteld en aangegeven dat we het graag om 19.30u bezorgt wilde hebben. Helaas was dit niet het geval. Om 20.05u was daar onze bestelling met veel excuus en een extra gerecht van het huis. De pokebowls, snacks en soja boontjes smaakte heerlijk! En maakte het wachten meer dan goed. Een dag later werden we gebeld door sushi eight voor een korting bij de volgende bestelling ter compensatie! Heel erg netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Snelle bezorging en service met een glimlach. Hier gaan wij vaker bestellen.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x Chicken Eight Bowl, 1x Chicken Karaage, 2x Surf & Turf Roll, 5-way Uramaki (alle super) en 3x Eight wings (voor ons te zout). Genoeg voor 4 personen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd, maar het lag een beetje door elkaar. De sushi was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak en samenstelling. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en binnen een half uur thuisbezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! De specials zijn zeker een aanrader👌🏻

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was top, op eerste dag wel eventjes (15 min) wachten totdat de vooraf gemaakte bestelling klaar was

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk tijdens het vervoer een bakje klem gezeten waardoor er een paar smal Maki kapot waren. Maar dat deed niets af op de smaak. Prima sushi voor een eerlijke prijs.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd geleverd. Lekkere sushi. Voldoende keus. Leuke openingsactie. Genoeg sojasaus en wasabi.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten, was op tijd klaar! Zat ook nog wat extra's bij.