Beoordelingen van Sushi 8 Sint-Michielsgestel

Recente recensies van Sushi 8 Sint-Michielsgestel

5 sterren na 107 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi kwam een half uur later dan gepland. Bij nabellen beloofden ze aan de telefoon wat extra’s, deze echter ook niet gekregen. Gelukkig was de sushi zelf wel erg lekker.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er sierlijk en verzorgd uit👌. En het was heerlijk!!! Suc6 verder en vooral in deze bizarre tijd👊

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De bestelling plaatsen was helder en makkelijk. Het stond klaar toen ik het kwam ophalen. En het smaakte heerlijk.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 45min te laat, en als ik het heb over prijs-kwaliteit verhouding, dan mag de prijs behoorlijk naar beneden. Sushi smaakt bijna allemaal hetzelfde, tonijn ziet grijs, bijna geen smaak aan. En standaard saus erover, daarvoor zou je in Japan een tijdje in de hoek moeten staan..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed Vers Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua kwaliteit op één na de beste in de regio. Helaas laat de bezorging wat te wensen over (denk hierbij aan bezorg tijd)....

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Bijzondere ‘special Rolls-Royce’. Royale sashimi-porties. Logistiek nog wel wat ruimte voor verbetering. Als de bezorging wat later wordt (kan gebeuren) dan geen mailtje sturen met het oorspronkelijke tijdstip... Of daarna nog even een update sturen, dat helpt dan ook in de beleving van de klant.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:45 besteld, voor bezorging 19:45. “We wilden u net bellen dat het druk is”. Uiteindelijk bezorgd om 20:45 na 2 X bellen. Met de mededeling u krijgt een voucher voor 10% korting op een volgende bestelling, deze niet ontvangen. Kwaliteit oké.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was prima echter we hebben zeer zeer zeer lang moeten wachten. Tijdens het bestellen 19:00 uur aangegeven, bevestiging was voor 19:45.....daarna nog eens 30 minuten extra moeten wachten. Dit is een slechtte eerste kennismaking ☹️

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vaak sushi in Azië gegeten en nu voor de eerste keer sushi in Gestel die van gelijke kwaliteit is!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en vers

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi!!! Lekker vers en genoeg keuze 👍

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond mooi op tijd klaar en het was echt heerlijk! Beter en verfijnder dan de bekende zaken uit de omgeving!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!!!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Netjes op tijd. Bezorger was ook erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Wel mis ik nog wat verschillende boxen die je kunt bestellen. Dus een beetje variatie van van alles en nog wat in een box van rond de 30 euro bijvoorbeeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker. Goede service en snel bezorgd. Ik word er iedere keer weer blij van..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi besteld omdat het uit ons eigen dorp komt en ze bezorgen ipv halen in Vught. Kwaliteit van de sushi valt me tegen en met name door de ‘opmaak’ van de sushi met veel sauzen en opsmuk. Het lijkt daardoor alsof de kwaliteit van de ingredienten minder goed is. Voor ons de volgende keer toch maar weer naar Vught rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Héél erg lekker

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Het zag er prachtig uit en smaakte super! Stipte bezorging, top.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd , heerlijke verse sushi

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker , het zag er ook mooi uit!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere en kwalitatief goede sushi! Ik persoonlijk houd meer van de traditionele stijl. Daarom 4 ipv 5 sterren. Maar we komen vast terug.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt heerlijk! Herhaling vatbaar!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2de keer besteld, heerlijk vers en een goede bezorging!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en netjes op tijd

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg door de schaal heen verschoven en daarom zat er veel aan elkaar geplakt en was niet meer fatsoenlijk (dus per stuk én heel) te pakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goede kwaliteit. Goede vis, echte krab. Met een half uur geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Aanrader!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse Sushi. Aanrader!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde 2 uur, om 18:10 besteld, 19:00 uur aangeklikt en kregen toen een mail met verwachte bezorgtijd 19:30. Vervolgens om 19:55 nog niets, dus gebeld en toen werd gezegd dat het er aan kwam. Uiteindelijk kwam de sushi om 20:15 uur. Sushi zelf was echter erg lekker dus dat maakte wel wat goed.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi besteld. Zeker niet voor het laatst.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was onze eerste ervaring met Sushi 8 St.-Michielsgestel. We hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is echt lekker! En binnen 40 minuten is het al bezorgd

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling en bezorging ging geheel naar wens. De kwaliteit viel helaas wat tegen. Alle sushi rollen met tonijn waren niet vers. De tonijn was al volledig verkleurd(grauw grijs) en rook niet meer lekker. Helaas een tegenvallende ervaring van onze eerste bestelling bij Sushi 8

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed, mag ietsje meer groenten.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en het eten was heerlijk.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de wasabi wel wat karig. Ik had 2x extra besteld maar kreeg 1 kuipje met een klein beetje wasabi. Had een bestelling voor 4 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Goede en snelle service. Wij gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was goed en de bowls waren heerlijk. De communicatie rondom de bezorging is fijn en heel duidelijk. Het berichtje dat de bezorger onderweg is ook heel erg fijn. De bowls waren heel lekker en puur van smaak. Wat we ook heel fijn vinden, is dat de sausjes apart zaten zodat je zelf kon kiezen of je saus wilde en hoe veel je ervan wilde. Een tip is om vooraf te vermelden welke en hoeveel sausjes je erbij krijgt, zodat je weet of dat je er bijvoorbeeld meer bij moet bestellen of dat je er toch een ander sausje bij wilt bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was warm en vers maar redelijk smaakloos. Het is lastig om voor een lage prijs goede sushi te maken, maar het is mogelijk om het smaakvoller te maken. Daarnaast is het vrij onduidelijk tijdens het bestellen of er nu wel of geen Wasabi en sojasaus en stokjes bij zitten. Na lang zoeken zagen we dat het erbij komt maar uiteindelijk bleek het voor twee personen echt te weinig sojasaus te zijn en we kregen maar 1 paar stokjes. Erg raar als je een box bestelt die voor twee personen is en nog een berg extra sushi bestelt. Levering was wel op het tijdstip dat aangegeven werd en het was nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker en vers. Beetje jammer dat een van de extra sushi's de verkeerde (een goedkopere) was

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service en heerlijke sushi! Genoten en voor herhaling vatbaar.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer de Party Time box besteld en weer heerlijk qua smaak en versheid.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit!!! Erg lekker!!! Jammer dat ze niet bezorgen in buitengebied terwijl dit op 5 min afstand ligt van hun vestiging

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, vriendelijk personeel, top service.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

M’n vriendin zegt: goeie toelie! Sterretje eraf voor het feit dat de stokjes, sojasaus en wasabi niet ‘gratis’ bij de sushi zit.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk vers. We hebben heerlijk gegeten. De bezorger was precies op tijd. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik vind het een grote aanwinst voor Sint-Michielsgestel.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was lekker wat we besteld hadden goed voor een herhaling 😋😋

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Bestelling stond al klaar toen ik het kwam halen.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekkere sushi, makkelijk bestellen, grote keuze

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi.Helaas erg lang wachten op de bestelling via internet.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi gegeten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij halen normaliter bij De Toren in Vught. Maar die bezorgt niet, dus daarbij is Sushi8 in het voordeel. De sushi was redelijk, smaak was goed, wel redelijk klein en de rijst was wat klef. De poke bowl zalm was erg lekker, met een heerlijk sausje. Al met al een prima aanwinst voor het dorp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Bestelling was alleen niet volledig over genomen (3 sojasaus en 1x stokjes ipv 2 soja en 2 stokjes)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je om 18.15 uur besteld en aangeeft zo snel als mogelijk bezorgen en je krijgt je eten dan pas 2 uur later! Dan mag het tempo wel flink omhoog maar dat geld ook voor als je online besteld voor het afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

SUPER lekkere sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via de app werkt prima. Bezorger was netjes op tijd. Sushi smaakte heerlijk en fijn dat het minimale bestelbedrag niet al te hoog ligt. Bezorgkosten zijn ook laag dus zeker voor herhaling vatbaar!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi eight We hebben gisteren bij jullie sushi besteld, wat ik ervan kan zeggen is dat het allemaal heerlijk vers was wat we hadden besteld. Helaas was het niet gekoeld toen het eenmaal bezorgt was aan de deur en dat viel wel tegen. Over de kwaliteit van de bezorging kan ik zeggen dat het netjes aan de deur bezorgt was, helaas was via jullie app aangegeven dat het er om 18.50 zou zijn en dat was eerder 19.30, dat was wel een tegenvaller. Over het algemeen was het goed maar jullie hebben wat mij betreft nog wel wat aandacht puntjes. Ik wil jullie succes wensen met het verder verbeteren van de kwaliteit van de eetgelegenheid waar sint michielsgestel lang op heeft gewacht. M.v.g. Menno

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten vaker sushi en vonden jullie sushi heel goed. Ook was de bezorging fijn en snel. Het mailtje over de leveringstijd was ook duidelijk en heel handig. Een tip is om misschien iets meer reclame te maken. Wij wisten helemaal niet dat jullie er waren, tot wij het toevallig hoorden van een kennis.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Op tijd bezorgd en voldoende voor het aantal personen. Wij hadden de partymix en is aan te bevelen.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super lekker

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat op de website niet meteen aangegeven staat dat je vanaf bepaald bedrag stokjes krijgt en dat er standaard wasabi en soyasaus bijzit. Kreeg bij de bestelling meteen de vraag wat ik bij wilde bestellen. Gaat niet om t geld maar wel vreemd. En we hebben bij de studentbox ipv 2 tonijnngiris en 2 zalmngiris, 4 zalmngiris gekregen. Dus ik miste mn tonijnngiris. Verder was de smaak wel allemaal super goed!! Ondanks de kritiek, toch heerlijk gegeten.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke en snelle manier van bestellen, fijn dat je ervoor kan kiezen om op locatie te pinnen. Sushi was perfect op tijd klaar. Vriendelijk personeel. Heerlijke sushi, vers, goed van smaak en lekkere soya erbij. Ik kom zeker terug!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, snelle levering. Zeer tevreden

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, bezorging op tijd!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed verzorgde en erg lekkere sushi gegeten! Suggestie ter verbetering: iets hogere verpakking gebruiken waardoor de sushi niet in de verdrukking komt en er mooi uit blijft zien. Wij gaan in ieder geval vaker bestellen en/of afhalen!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere en goede eerste kennismaking , ruime keuze. Wat ons betreft mag het nog iets verfijnder . We komen zeker terugb

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Als jullie zo doorgaan, zal ik zeker vaker bestellen! Het was erg lekker! 👌🏻

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

top shusi

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.40u besteld en aangegeven dat we het graag om 19.30u bezorgt wilde hebben. Helaas was dit niet het geval. Om 20.05u was daar onze bestelling met veel excuus en een extra gerecht van het huis. De pokebowls, snacks en soja boontjes smaakte heerlijk! En maakte het wachten meer dan goed. Een dag later werden we gebeld door sushi eight voor een korting bij de volgende bestelling ter compensatie! Heel erg netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Snelle bezorging en service met een glimlach. Hier gaan wij vaker bestellen.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x Chicken Eight Bowl, 1x Chicken Karaage, 2x Surf & Turf Roll, 5-way Uramaki (alle super) en 3x Eight wings (voor ons te zout). Genoeg voor 4 personen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd, maar het lag een beetje door elkaar. De sushi was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak en samenstelling. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en binnen een half uur thuisbezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! De specials zijn zeker een aanrader👌🏻

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was top, op eerste dag wel eventjes (15 min) wachten totdat de vooraf gemaakte bestelling klaar was

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk tijdens het vervoer een bakje klem gezeten waardoor er een paar smal Maki kapot waren. Maar dat deed niets af op de smaak. Prima sushi voor een eerlijke prijs.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd geleverd. Lekkere sushi. Voldoende keus. Leuke openingsactie. Genoeg sojasaus en wasabi.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten, was op tijd klaar! Zat ook nog wat extra's bij.